Klaus Iohannis, gasit vinovat pentru conflictul dintre SRI si MAI

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Comisiei de Control a SRI din Parlament, Adrian Tutuianu, sustine ca perceptia publica conform carora intre SRI si MAI ar exista un conflict a fost alimentata de presedintele Klaus Iohannis, prin declaratiile sale publice, care a spus ca MAI nu a actionat corect in cazul violentelor de la protestele din Piata Victoriei, asta desi avea informatii din partea SRI.

„Intram in discutii care nu inseamna nimic. Doamna ministru a spus ca a primit SMS-uri, au fost confirmate de ambele parti, dar acele SMS-uri nu contineau nimic in plus fata de ceea ce detinea Ministerul.

Mai degraba exista o perceptie publica generata de declaratia presedintelui care a spus ca MAI nu a luat masuri desi primise informatii din partea SRI”, a declarat Adrian Tutuianu.

Presedintele Comisiei sustine ca s-a ajuns la concluzia ca violentele din data de 1 februarie au fost generate de galeriile echipelor de fotbal din Capitala.

„Majoritatea celor care au perturbat protestele au fost membri au unor galerii de fotbal. Am avut 86 de persoane ridicate si un numar de persoane se afla in arest preventiv, in timp ce altii se afla sub control judiciar”, a mai spus Tutuianu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2