Klaus Iohannis participa la deschiderea celei de-a VIII-a editii a Scolii Politice „Gheorghe I. Bratianu”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Candidatul Aliantei Crestin-Liberale la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua joi, 16 octombrie, o noua vizita in judetul Maramures. Presedintele PNL, Klaus Iohannis, va vizita doua fabrici din municipiul Baia Mare, dupa care candidatul ACL se va deplasa la Sighetu Marmatiei, unde va participa la deschiderea celei de-a VIII-a editii a Scolii Politice „Gheorghe I. Bratianu”.

„Ca in fiecare an, la eveniment vor participa sute de tineri liberali din intreaga tara. Ne bucuram ca si in acest an, presedintele Partidului National Liberal va fi prezent la Sighetu Marmatiei pentru a fi alaturi de acesti tinerii liberali. Ii multumim candidatului ACL la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, ca va deschide editia din acest an a Scolii Politice, gestul sau evidentiind inca o data respectul pentru istoria acestui partid, valorile si principiile lui. Evenimentul, care se va desfasura la Sighetu Marmatiei la finalul acestei saptamani, este mai mult decat o scoala politica. Este un moment solemn, un omagiu adus celor care si-au dat viata pentru o tara libera”, declara presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes.

Evenimentul, devenit deja o traditie, este organizat de Tineretul National Liberal, cu sprijinul primarului municipiului Sighetu Marmatiei, Ovidiu Nemes, presedinte PNL Maramures. Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, va participa la deschiderea oficiala a Scolii Politice, care va avea loc la Primaria Municipiului Sighetu Marmatiei, incepand cu ora 15:00.

Klaus Iohannis, alaturi de alti lideri si membri ai PNL, vor depune apoi coroane de flori la Troita Martirilor din Cimitirul Saracilor, locul unde au fost ingropati numerosi detinuti politici inchisi la Sighetu Marmatiei, printre care si lideri ai PNL din perioada interbelica, unul dintre ei fiind Gheorghe I. Bratianu. Un alt moment emotionant inclus in program il reprezinta vizitarea „Memorialului Victimelor Comunismului si al Rezistentei”.

Biroul de presa PNL Maramures

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *