Klaus Iohannis: PNL va fi motorul proiectului Romania Normala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in fata miilor de liberali prezenti la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL din Sud-Est, ca proiectul Romaniei normale este un efort colectiv, iar PNL va fi motorul acestei viitoare constructii.

„Eu stiu ce trebuie facut. Iar primul pas, ati ghicit, e indepartarea acestei guvernari nocive, PSD-iste. Repararea raului facut de PSD in toti acesti ani in justitie, administratie, economie, in zone unde statul a fost distrus, trebuie refacut cat mai rapid”, a afirmat Iohannis.

Presedintele i-a indemnat pe liberali sa fie pregatiti pentru a se ridica la nivelul asteptarilor romanilor.

„Ma aflu azi aici pentru ca PNL intelege acest drum si intelege nevoia unui nou inceput pentru Romania. Ati castigat alegerile europarlamentare si va felicit inca o data pentru asta. Ati ajuns la acest rezultat pentru ca v-ati mobilizat, ati propus o echipa foarte buna si ati dat oamenilor semnalul ca pot avea incredere in voi. Aveti primari eficienti in multe localitati din tara, o echipa cu oameni pregatiti sa isi asume intrarea la guvernare. Veti fi principalul partid al unei coalitii democratice care va guverna Romania mult mai bine pentru cetateni. Mult mai bine, mult mai mult timp. Dar drumul e abia la inceput si va spun ca este extrem de important sa nu pierdeti ceea ce ati castigat in 26 mai. Acest lucru se numeste incredere. Ati castigat increderea romanilor. Cultivati-o.”, a subliniat Klaus Iohannis.

El i-a indemnat pe liberali sa nu isi faca iluzii ca lupta va fi usoara: „PSD, cu orice alt chip va aparea in fata oamenilor, ramane un pericol pentru romani. Lupta nu este nici pe departe incheiata.”

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. EUGEN SERBAN CHEUDEANU

    VOI POLITICA DE BANDITI,HOTI SI TALHARI NU SUNTE-TI INSTARE DE A MISCA UN PAI DE JOS,VOI NU SLJITI ROMANIA,VOI SUNTE-TI IN POTRIVA POPORULUI ROMAN,PANA INTR-O ZI CAND SE VA MA FACE VARSARE DE SANGE,ACUM VOI NU E DESTUL CA VA DATI LA BOGATIA ROMANIEI,DAR MI SE PARE CA PRIN ACEST DINCA AVEM UN CENTRU DE CINEMATOGRAFIE PORNOGRAFICA CA SE JOACA IN TARILE PUTERNIC DEZVOLTATE PE BANI MULTI,ASTA TACIT SE RECUNOASTE DE CATR-E ANCHETATORI

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2