Klaus Iohannis: PSD a promis marea cu sarea si a realizat nimic

Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Klaus Iohannis a facut un bilant al promisiunilor PSD, sustinand ca in trei ani de guvernare nu au fost construite autostrazile sau spitalele promise romanilor.

„ Autostrazi promise nu avem. PSD de cand stiu eu promite cu bani europeni desigur acele spitale mari, regionale. (…) Acum cateva saptamani doamna ministru al Sanatatii ne asigura ca primele studii de fezabilitate vor fi comandate in aceasta toamna, va dati seama ce bataie de joc la adresa romanilor? Dupa ce au guvernat atata timp acum ne spun ca vor incepe hartiile. Spitale nu avem.”, a spus Klaus Iohannis, la Craiova, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL din Oltenia.

Seful statului a vorbit si despre scolile din zona rurala, afirmand ca, desi PSD a promis ca le va moderniza, acestea au ramas la fel.

„M-as fi bucurat sa am informatia ca scolile care au toaletele in spatele curtilor nu mai sunt, dar realitatea este alta, ele tot acolo sunt. Deci, scoli moderne nu avem, paza pentru scoli nu avem, manuale vor fi, vesnica explicatie a PSD, ca vor fi. Cred ca nu e cazul sa continui sa numar tot ce nu avem. (…).Pe scurt, PSD pentru Romania a fost si este o catastrofa. (…) In decembrie 2016, PSD a fost ales cu un program care promitea romanilor de toate. Atunci au promis si salarii, si pensii si autostrazi, spitale, scoli, marea cu sarea si au realizat nimic. In schimb au reusit ei
sa isi insurubeze neamurile, prietenii, membrii de partid in multe, multe pozitii publice.”, a mai precizat presedintele Iohannis.

Klaus Iohannis a vorbit de asemenea si despre reconstruirea tarii alaturi de un guvern pro european, constituit in jurul PNL.

„Trebuie sa reconstruim ce a stricat PSD, sa modernizam Romania, sa ajungem intr-un final la ceea ce am numit o tara normala. Eu cred ca Romania normala i se cuvine fiecarui roman. Pentru asta trebuie sa punem umarul, sa muncim, sa facem o echipa voi cu mine si cu alte formatiuni democratice care vor sa mearga impreuna cu noi pe aceasta cale. Acest lucru este posibil, acest lucru se poate, insa acest lucru trebuie facut cu cineva care conduce munca de reconstructie, de modernizare. Eu sunt dispus sa o fac.”, a subliniat Iohannis in fata miilor de liberali
veniti la reuniunea de la Craiova.

PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole