Klaus Iohannis: ,,Romania normala este tara din care tinerii nu-si vor mai dori sa plece definitiv pentru ca nu au sanse aici”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prezent la Scoala de Vara a Tineretului National Liberal, presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidentiale din aceasta toamna, a lansat un atac la adresa guvernarilor PSD si le-a cerut tinerilor liberali sa se implice si sa lupte astfel incat partidul sa castige toate alegerile care urmeaza anul acesta si anul
viitor.

,,Ne aflam in fata unor batali electorale complicate. Avem peste putine luni alegeri prezidentiale, locale, parlamentare. Va invit sa castigam toate aceste alegeri, impreuna cu mine.”, a declarat presedintele Iohannis in fata tinerilor liberali.

Seful statului i-a incurajat pe tineri sa se implice, pentru ca tara are nevoie de forta si energia lor. ,,Dupa dezastrul PSD-ist care a rapit sansa la dezvoltare a Romaniei, cetatenii vor o guvernare eficienta, care sa aduca bunastare. Recladirea sperantei intr-un viitor mai bun este aboslut necesara. Tara noastra are nevoie mare de tineri in mediul privat, in administratia locala, in administratia centrala. Tinerii sunt mult mai informati si pregatiti in viata decat alte generatii. La pachet vine si obligatia de implicare in viata publica.”

De asemenea, presedintele a vorbit despre proiectul pe care il propune romanilor la alegerile din noiembrie si le-a cerut tinerilor sa ii fie parteneri in acest proiect.

,,Proiectul pe care il propun romanilor este acela de a trai intr-o tara in care normalitatea este regula, nu exceptia, cetateanul duce o viata sigura si prospera. Romania normala este tara din care tinerii nu-si vor mai dori sa plece definitiv pentru ca nu au sanse aici. Romania normala este tara in care tinerii vor avea sanse, chiar si in cele mai defavorizate zone, in care in prezent sunt efectiv abandonati.”, a subliniat Klaus Iohannis in discursul sustinut in fata tinerilor liberali.

La Scoala de Vara a TNL, organizata la Venus, este prezenta si o numeroasa delegatie a TNL Maramures, in frunte cu presedintele TNL Maramures, Gabriel Stetco.

PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2