septembrie 28, 2021

Kovesi, despre sefia Parchetului European: O sa vedem cum au fost influentate negocierile de evenimente

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul procuror sef al DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat, luni dimineata, la Sectia 18 Politie pentru a semna controlul judiciar instituit in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa in legatura cu aducerea in tara a fostului director al FNI Nicolae Popa, informeaza AGERPRES.

Intrebata de jurnalisti cum vede sansele sale de a ocupa functia de sef al Parchetului European, in conditiile in care nu are voie sa paraseasca tara, Kovesi a spus ca nu se poate pronunta deocamdata asupra modului in care ultimele masuri la adresa sa vor influenta rezultatul votului pentru aceasta functie.

“O sa vedem, nu stiu ce se va avea in vedere atunci cand se va negocia, o sa vedem care va fi decizia, cat de mult au fost influentate negocierile de evenimentele din ultima perioada, este greu sa spunem de acum ca se va intampla intr-un fel sau altul”, a declarat Kovesi.

Ea a aratat ca si-ar dori sa activeze in continuare la Ministerul Public.

Pe 28 martie, Laura Codruta Kovesi a fost plasata sub control judiciar de procurorii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa in legatura cu aducerea in tara a fostului director FNI Nicolae Popa.

Kovesi are mai multe interdictii, ea neavand voie sa paraseasca tara si sa vorbeasca cu presa despre dosarul in care este cercetata. De asemenea, nu poate activa ca procuror la Parchetul General.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2