Kovesi la CSM: Nu imi dau nicio demisie, nu am motive; nu sunt tensiuni in DNA

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti, la sediul CSM, ca nu are motive sa isi dea demisia din functie, punctand ca nu sunt tensiuni in DNA, informeaza AGERPRES.

“Nu este vorba de niciun conflict, e o cerere prin care am cerut un aviz consultativ in vederea revocarii a doi procurori care lucreaza in DNA. (…) Am cerut revocarea a doi procurori, conform procedurii. Nu pot sa detaliez motivele. (…) Nu este nicio tensiune, activitatea se desfasoara normal. Sunt peste 160 de procurori in DNA, aici vorbim de propunerea de revocare a doi procurori din DNA”, a afirmat Kovesi.

Intrebata daca isi va da demisia din functie, aceasta a negat, spunand ca nu are motive. “Nu, nu imi dau nicio demisie, nu am motive”, a sustinut sefa DNA.

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) discuta marti cererea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, de revocare din functie a procurorilor Doru Tulus si Mihaiela Moraru Iorga, dar si solicitarile de incetare a activitatii formulate de anchetatorii Adrian Tirlea si Doru Vacaru.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *