L-a facut pe Chereches. Clubul finantat de Primarie, obligat sa ii plateasca lui Walther 50 mii euro

lars waltherO “teapa” de 50 de mii euro a primit Lars Walther, fostul antrenor al echipei Minaur, din partea Primariei Baia Mare, institutie condusa de primarul Catalin Chereches. Pentru recuperarea banilor, Walther s-a adresat instantei de judecata, care i-a dat castig de cauza. Conform unei hotarari a Tribunalului Maramures , HCM Minaur Baia Mare este obligat la plata restantelor salariale aferente perioadei iunie – octombrie, 2015 si la plata bonusurilor pentru castigarea Cupei Romaniei si Campionatului.

In perioada amintita, clubul s-a numit HCM Baia Mare si a fost preluat de Municipiul Baia Mare, dupa o idee stralucita a primarului Catalin Chereches. In toamna anului trecut, aceeasi minte geniala, in incercarea de a scapa de datoriile clubului, a inventat un nou club HCM Minaur Baia Mare, cu care municipalitatea a incheiat un contract de sustinere financiara.

Insa magistratii nu au fost pacaliti de aceasta tentativa de a lasa datoriile imense ale vechiului club in aer si a obligat actualul club sa plateasca restantele salariale catre fostul antrenor.

Walther nu este singurul in aceasta situatie. Multi jucatori au de incasat salarii restante. Datoriile clubului se ridica la cateva sute de mii euro.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. NU-SI GASESC LOCUL IN BAIAM

  ALOOOO!! ALOOO!!! Directia economica a PRIMARIEI BAII MARI ce faceti??? madame de coasta Radu Luci beteaga care nu s-a lasat de meserie pana nu si-a finalizat VILA DIN ZONA,, METRO!!!! apoi forma de fus pop kati ce a-ti facut muierilor cu banii <<> atunci este foarte grav ca a-ti incalcat legile financiare privind platile echipei de handbal masculin si femenin DIN BANI PUBLICI si sunteti COMPLICE LA PITIREA BANILOR PUBLICI unde??? unde ??? nu va mai SATURATI de ani de zile infometatelor ,, calcati pe viu pentru bani !!!!!!!!!!!! nu trebuia sa fiti complioce la fara de legile primarului,, iata acum cat este de ascuns sau lipsa la meciuri ile de HANDBAL!!!!!!!!!!! si voi cu banii la TASCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa va fie rusine !!!!!!!!!!!

  Reply
 2. mmm

  din pacate nu le plateste Chereches din buzunarul lui … le platim noi fraierii … pe el il doare in cot …el doar se joaca cu sumele astea …

  Reply
 3. Baiamareanul realist

  Mai ia un imprumut de la mamica de 1 milion de euroi si acopera el datoriile…ce, asta e o problema? Problema e ca A.. l-a parasit, asta e marea problema…cum a plecat ea la altul?

  Reply
  1. Attila

   Nu ii pasa lui de despartirea de handbalista. Si, desi nu stiu cum sta treaba, pot sa pariez ca el i-a dat papucii, nu invers. Kk nu e capabil sa tina o femeie langa el, se iubeste doar pe el insusi.
   Iar marea lui problema e dosarul de la dna, care incet-incet se apropie de finalizare. El spera sa mai castige un mandat de primar inainte, poate asa va fi, dar asta nu il va ajuta cu nimic. Cu cat caderea va fi mai de sus, va fi mai dureroasa.
   Peste vreo 2 ani, mamica il va vizita la gherla, cu pachetul.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1