La 65 de ani, un băimărean și-a pierdut libertatea pentru ca a condus sub influenţa băuturilor alcoolice și fără permis

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Judecătoria Baia Mare a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile, faţă de bărbatul de 65 de ani din Baia Mare, care marţi, 9 iunie a fost depistat în trafic având o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără să deţină dreptul de a conduce.

Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis.

”Poliţiştii reamintesc faptul că fiecare conducător auto care urcă la volan subnfluenţa băuturilor alcoolice reprezintă un risc major atât pentru sine cât şi pentru ceilalţi participanţi la trafic.

Pierderea libertăţii în urma comiterii unor infracţiuni rutiere nu este un mit. Poliţiştii sunt vigilenţi şi aplică cu stricteţe prevederile legale atunci când depistează în trafic conducători auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.
Consecinţele unor asemenea abateri sunt de cele mai multe ori foarte grave.

Pe lângă pierderea libertăţii celui care este vinovat de producerea accidentului, pot exista şi victime colaterale, care să îşi piardă viaţa”, transmite IPJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2