La Borșa și Moisei: Doi bărbaţi depistaţi de poliţişti conducând autovehicule fără să deţină acest drept

Marți, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Moisei, în timp ce efectuau serviciul de patrulare și supraveghere a traficului rutier pe DN 18, au efectuat semnal de oprire a unui autoturism, însă, conducătorul auto aflat la volan și-a continuat deplasarea, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.

În cele din urmă, autoturismul a fost oprit pe un drum comunal, iar poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 50 ani, din Moisei, informează IPJ Maramureș.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Vișeu de Sus, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tot ieri, în jurul orelor 14:00, polițiștii din Borşa, în timp ce executau serviciul de patrulare şi control al traficului rutier din oraș, au oprit pentru control un autoturism. Poliţiştii au identificat la volan un tânăr de 21 ani, din Borşa.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că permisul de conducere a acestuia îi este suspendat.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1