La ce actiuni si evenimente nationale si internationale de promovare turistica va participa Consiliul Judetean Maramures 2020

Consilierii judeteni au aprobat recent participarea Judetului Maramures la actiuni si evenimente nationale si internationale de promovare turistica, pentru anul 2020, dupa cum urmeaza:

Actiuni si evenimente de promovare turistica in anul 2020

1. Ianuarie

Targul International de Turism FITUR, Madrid, Spania – Este cea mai importanta manifestare expozitionala de turism, la nivel mondial, pentru profesionistii din domeniul turismului cel mai important targ de turism pentru pietele ibero-americane.

2. Februarie

Targul de Turism IMTM, TelAviv, Israel – Expozitia de turism IMTM – 2019 ajunsa la cea de-a 25-a editie va fi, un eveniment prestigios si bogat in activitati, cat si un instrument de promovare eficienta, a judetului si va continua sa sustina actualizarea inaltelor standarde internationale.

3. Februarie

Targul de Turism al Romaniei, Bucuresti (editia primavara) – Cea mai mare manifestare de promovare turistica din Romania, locul in care demonstrezi ca existi si ca ai o oferta pe piata destinatiilor din tara. Judetul Maramures a participat la toate editiile in perioada 2007-2019.

4. Martie

Targul International de Turism ITB, Berlin, Germania – Cel mai mare targ de turism din Europa, cu 150.000 vizitatori la editia anterioara. Piata germana de turism este una dintre pietele-tinta ale Maramuresului. Judetul nostru a mai participat la editiile din 2008, 2009, 2015, 2016 ale acestui targ.

5. Martie

MITT – Targul International de turism, Moscova – Cel mai important targ international de turism din Rusia. Romania a fost reprezentata cu succes de toate zonele turistice, ar fi un moment bun pentru a promova Maramuresul.

6. Mai

COTTM – standul Comisiei Europene de Turism – Beijing, China – Dedicat exclusiv turistilor din China, care vor sa descopere Europa. O piata in crestere cu puternic potential financiar, o oportunitate deosebita pentru promovarea judetului nostru.

7. Noiembrie

Barcelona, Spania – Cel mai important targ de turism din Spania, singurul targ MICE (meetings, conferences and incentives), cu peste 50.000 de vizitatori la editia din 2019.

8. Noiembrie

Targul de Turism al Romaniei Bucuresti (editia toamna) – Un bun prilej pentru promovarea pe piata autohtona a ofertei turistice hibernale a Maramuresului si in special a evenimentelor organizate cu prilejul sarbatorilor de iarna. Editia din noiembrie 2019 a reunit peste 200 de expozanti, printre care si judetul Maramures.

9. Anul 2020

Evenimente de promovare la nivel local/regional/national/international a judetului – In anul 2020 sunt generate o serie de evenimente importante la care implicarea, organizarea si participarea judetului Maramures este oportuna, fiind un prilej bun de promovare. In acest sens este necesara si editarea de materiale promotionale (foto/video, brosuri, harti, pliante), actualizare pagina web si retele de socializare dar si a aplicatiei toate sub brandul „Visit Maramures”.

Hotararea fost adoptata cu 28 de voturi „pentru” si patru neparticipari la vot in sedinta ordinara a Consiliului Judetean Maramures din 18 decembrie 2019.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu