La ce pericol te expui daca bei cafea pe stomacul gol

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cafea

Persoanele care nu pot concepe sa-si inceapa ziua fara a savura mai intai o cescuta de cafea, ar trebui sa renunte la acest obicei daca tin la sanatatea lor. 

Asta, deoarece o ceasca de cafea pe stomacul gol stimuleaza secretia acidului clorhidric al sistemului digestiv, folosit de organism pentru descompunerea alimentelor. Persoanele care sufera de gastrita pot simti asta foarte repede, dar nici persoanele cu un stomac perfect sanatos nu sunt ferite, scrie bzi.ro.

O cantitate mare de acid clorhidric in stomac este benefica atunci cand se serveste o masa bogata in proteine, pentru a le descompune mai usor, insa in cazul in care se bea o ceasca de cafea pe stomacul gol, se stimuleaza secretia acestui acid exact cand nu este nevoie, cauzand aparitia ulcerului, intrucat stomacul nu are ce sa digere.

Tocmai de aceea este indicat sa se consume dupa masa de dimineata, asta pentru a stimula digestia, deoarece, in caz contrar, proteinele care raman intacte in organism pot cauza numeroase probleme de sanatate, cum ar fi balonarea, boala inflamatorie a intestinului si in cel mai rau caz, cancer de colon.

Cafeaua ar trebui, prin urmare, sa fie bauta la o ora dupa ce v-ati trezit si dupa ce ati mancat cel putin o felie de paine. De asemenea, o ceasca de cafea bauta pe stomacul gol poate provoca varsaturi, dureri abdominale.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2