La Centrul Universitar Nord Baia Mare a inceput „Evaluarea Activitatii Cadrelor Didactice”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Liga Studentilor ”Pintea Viteazul” in colaborare cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare desfasoara in perioada 2-22 aprilie 2018 „Evaluarea Activitatii Cadrelor Didactice”.

Scopul acestei actiuni este de a asigura feedback-ulstudentilor referitor la activitatea  cadrelor didactice desfasurata la curs, seminar, laborator si proiect.

„Evaluarea Activitatii Cadrelor Didactice” este  importanta  pentru studentii CUNBM deoarece acestia au ocazia sa evalueze profesorii prin completarea unui chestionar. In acest fel ei vor semnala eventualele probleme, oferind si posibile sugestii, iar profesorii vor sti ce sa imbunatateascain activitatea lor didactica. Astfel se creeazaun proces prin care creste calitatea invatamantului superior.

Coordonatorii acestui proiect au fost alesi in functie de experienta si activitatea lor in organizatie, mai ales ca in acest an universitar „Evaluarea Activitatii Cadrelor Didactice” se face o singura data pentru ambele semestre.

Coordonatorul general este Dumitru Pop, student al Facultatii de Inginerie, iar coordonatorii pe facultati sunt: Calin Terhes, Roxana Talpos si Andrei Buda, fiecare de la facultati diferite. Toata activitatea se desfasoara sub monitorizarea Vicepresedintelui Educational LSPV, Cristina Cimpan.

Chestionarele completate de catre studenti vor fi centralizate si trimise coordonatorului Oficiului pentru Asigurarea Calitatii din Centrul Universitar Nord din Baia Mare.

Acest proiect este conditionat de ARACIS- Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior.

Activitatea ARACIS este intr-o stransa legatura cu organizatiile studentesti. Ele avand o atitudine deschisa spre cooperare si un grad mare de disponibilitate, au devenit parteneri egali si credibili in procesul de evaluare si asigurare a calitatii in invatamantul superior din Romania.

„Dorinta noastra legata de „Evaluarea activitatii cadrelor didactice de catre studenti” este sa le oferim studentilor prilejul prin care ei sa-si spuna nemultumirile sau sugestiile pe care le au pentru profesorii lor. Vorbind despre dificultatea proiectului, trebuie sa amintesc ca este o activitate care necesita timp si multa munca din partea membrilor nostri. Dar avand in vedere ca in organizatia noastra sunt voluntari care se mobilizeaza mereu cand e vorba de astfel de proiecte, sunt sigur ca va fi o reusita ca in fiecare an. Mentionez ca anul trecut au fost completate aproximativ 10.000 de chestionare, iar anul acesta speram ca acest numar sa creasca.”A declarat Alin Lucacean, presedintele Ligii Studentilor ”Pintea Viteazul”.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2