LA FRONTIERĂ – Țigări găsite la granița cu Ucraina într-o mașină abandonată

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Și finalul de lună februarie aduce noi capturi de țigări de contrabandă. De data aceasta, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate, ocazie cu care a fost depistat pe direcția localității Câmpulung la Tisa un autoturism abandonat, care era deschis. În interiorul mașinii au fost descoperiți mai mulți saci care conțineau țigări de proveniență ucraineană, respectiv 1.250 pachete țigări, de proveniență Duty-Free, în valoare de 14.600 lei.

„Întreaga cantitate de țigarete fiind ridicată în vederea confiscării, iar în continuare, se derulează verificări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Și poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Vișeului au descoperit, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control la frontiera de stat a României, două colete cu țigări. În urma inventarierii coletelor descoperite, s-a constatat că acestea conțin 1.000 pachete țigări, în valoare de 11.700 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun”, arată oficialii ITPF Sighetu Marmației.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2