La Gradinita nr.25 din Baia Mare: “gazdoii” si colindatorii l-au asteptat pe Mos Craciun (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pitici din grupa mare a Gradinitei cu program prelungit nr.25 din Baia Mare, au pregatit ieri un spectacol de colinde, urari si dansuri traditionale maramuresene. Grupa mare, denumita nu degeaba “Raza de soare” a reusit sa incalzeasca sufletele parintilor si bunicilor prezenti. Programul serbarii a fost unul impresionant, mai ales daca ne gandim ca protagonistii au abia cinci ani. Cele doua educatoare, Georgeta Galca si Crina Cris, cu sprijinul celor doua ingrijitoare ale grupei, au reusit in scurt timp sa ii invete pe copii colinde si dansuri populare care ar fi dat bataie de cap inclusiv unor adulti. Dar copiii, imbracati evident in port popular, au facut fata situatiei si si-au jucat rolurile de “gazdoi” si “colindatori”.

Piticii au fost auziti inclusiv de Mos Craciun care a venit intr-un suflet, ajutat ce-i drept de o educatoare, pentru a le aduce darurile binemeritate. si daca pana atunci sala rasunase de vocea micilor colindatori, de fata cu Mosul, cel care centralizeaza cine e cuminte si cine mai putin, piticii au preferat sa pastreze linistea. Cu zambete galese si voci mieroase, au raspuns intrebarilor lui Mos Craciun. Mai mult, unul dintre copii, cu o sinceritate debordanta, a tinut sa ii aduca la cunostinta lui Mos Craciun ca el s-a intalnit si cu Mos Nicolae, asa ca…

Linistea s-a terminat in momentul in care micutii si-au primit darurile. Mosul a scapat ieftin in acest an: nici unul dintre copii nu l-a tras de barba la momentul alocat pozelor.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *