LA GRANIȚA CU UNGARIA – Ucrainenii pleacă din Romania spre Occident

În prezent, potrivit informațiilor furnizate de către Poliția de Frontieră Romană, în punctele de trecere a frontierei Nădlac și Nădlac II, în judeţul Arad, precum şi PTF Petea şi Urziceni din judeţul Satu Mare, situate la graniţa cu Ungaria, se înregistrează o creştere a valorilor de trafic pe sensul de ieșire din România.

„Au fost dispuse măsuri pentru suplimentarea personalului planificat la efectuarea formalităţilor de frontieră, precum și a arterelor de control deschise pe sensul de ieşire din ţară. Reamintim că la graniţa româno-ungară, controlul de frontieră se efectuează în comun cu autorităţile din ţara vecină, sens în care suplimentarea arterelor de control se realizează în acord cu şi în funcţie de personalul alocat de Poliţia Ungară. În acest sens, a fost luată legătura cu autorităţile maghiare pentru dispunerea unor măsuri comune de fluidizare a traficului. În prezent în P.T.F. Nădlac II, unul dintre cele mai tranzitate puncte de trecere de la graniţa cu Ungaria, se lucrează 4 artere de control pentru autoturisme, pe sensul de ieşire din ţară, iar prin PTF Petea, formalităţile se derulează pe 5 artere la ieşirea din ţară”, anunță polițiștii de frontieră romani.

În continuare, se recomandă participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţa cu Ungaria, astfel încât să se evite apariţia aglomerărilor.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu