La inaltime: Avocatul Cristian Niculescu Tagarlas a cucerit din nou Africa (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

cristian niculescu tagarlas in africaAvocatul baimarean Cristian Niculescu Tagarlas a reusit sa cucereasca varful Margherita Peak (5.109 m), situat in Muntii Ruwenzori din Uganda.

Acesta a postat pe Facebook cateva detalii despre ascensiune, cat si mai multe fotografii din care nu lipseste steagul Municipiului Baia Mare.

“In 14.01.2016, ora 14, am reusit sa ajung pe Vf. Margherita 5.109 m, cel mai inalt varf din masivul Rwenzori si al treilea din Africa.

Expeditia a durat 5 zile la urcat, incluzand un tur de forta de 18 h si 3 zile la coborare. Un traseu frumos, complex care mi va aduce aminte de spiritul de echipa si necesitatea completarii lui cu puterea launtrica a fiecarui coechipier”, a spus Cristian Niculescu Tagarlas.

Vlad HERMAN

tagarlas munte munte uganda

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. Attila

  Felicitari! Doar ca astfel de excursii (performante ar fi prea mult spus, fiind vorba in primul rand de posibilitatea de finantare) nu il vor ajuta in niciun fel in lupta pentru desemnarea drept candidat la primarie si cu atat mai putin in eventuala campanie electorala. Les jeux sont faits!

  Reply
 2. avram

  Inainte de toate , ca simplu cetatean , as dori si o postare a listei cu sponsorii acestor excursii deloc ieftine , a alpinistului . O lista reala , desigur , nicidecum sforaieli mincinoase mediatico-televizionistice cum ca alpinistul din banii lui pozeaza de la altitudini de 100 – 150 m cel mult , ca altfel ameteste de antrenat ce este . Mai poate fi spus ca omul este in campanie electorala si isi doreste nespus un post de consilier local , din care sa administreze cu sarg acest oras , in beneficiul exclusiv propriu , desigur . A mai fost consilier local si ii place nespus nivelul veniturilor (la negru) care-l recompenseaza un mandat de 4 ani .

  Reply
  1. Vasile

   Excursiile lui sunt private. Ce te…pe tine grija de unde are el bani? Ai indicii ca a savarsit vreo infractiune? Fa plangere la Parchet si unde mai vrei tu. Ia spune-mi tu, tu de unde ai bani sa-ti cumperi seminte? Vreau o lista a tuturor veniturilor si cheltuielilor tale.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *