septembrie 24, 2021

La inceput de saptamana, Prodance 2000 spune ”Bun venit, primavara!” (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

prodance baia mare (3)Luni, 14 martie, Prodance 2000 Baia Mare pune in scena spectacolul ”Bun venit, primavara!”. Peste 130 de copii vor evolua pe scena Teatrului Municipal incepand cu ora 17.00, intr-un eveniment care va cuprinde noua momente inedite. Coregrafiile dansatorilor de la Prodance 2000 nu numai ca vor smulge ropote de aplauze, dar cu siguranta vor isca si adevarate… ”furtuni” de blitz-uri.

Peste 130 de copii de la scoala de dans Prodance 2000 Baia Mare vor urca luni, de la ora 17.00, pe scena Teatrului Municipal, cu ocazia spectacolului ”Bun venit, primavara!”. De la cei mai mici dansatori ai clubului baimarean (cei mai tineri dintre protagonistii evenimentului au varsta de 4 ani), pana la perechile de performanta, toti vor chema – prin energia emanata de dansurile lor – primavara.

Antrenoarele clubului – Carmen, Noemi, Dora si Dorina – au avut misiune usoara in pregatirea acestui spectacol, neavand altceva de facut decat sa puna in valoare pasiunea pentru dans a copiilor de la Prodance 2000, dragostea lor pentru scena si energia debordanta de care dau tot timpul dovada.

Dansuri pline de expresivitate dedicate mamelor, miscari agile decupate din indragitul desen animat ”Pantera roz”, pasi eleganti de vals lent si ritmuri fierbinti de cha-cha sau pasionala samba sunt doar cateva dintre propunerile dansatorilor de la Prodance 2000 in acest spectacol care promite sa fie precum un buchet cu flori de primavara: plin de culoare si prospetime, cu parfum de neuitat.

ZiarMM

prodance baia mare (5) prodance baia mare (4) prodance baia mare (2) prodance baia mare (1)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2