La internet cafe era inchis. S-au dus la Consiliul Local sa stea pe Facebook

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

mircea-dolha-si-ionel-bogdan-pe-telefoane-in-sedinta-de-consiliu-local-baia-mareNu le mai ajung afisele electorale, fiind prea putin vizibile pentru alura lor, si au ales sa isi faca imagine in institutiile publice. Cei doi corifei liberali din imaginea alaturata, confundand probabil sedintele de partid tinute la noul sediu situat pe str. Luceafarului, au ajuns sa ia loc pe scaunele din fata ale sedintei de Consiliu Local, fara nicio alta calitate decat aceea de sefi de partid ai primarului Marinel Rob.

E tot mai evident in ultima vreme faptul ca Rob nu mai este elevul disciplinat pe care il stim, primarul interimar incalcand de multe ori indicatiile date de pe Luceafarului, de la domiciliul celui pe care il inlocuieste. Asa ca nu ne mira faptul ca e supravegheat indeaproape de sefii sai liberali.

Atat de aplecati asupra problemelor orasului si profund afectati de insemnatatea proiectelor dezbatute, cele doua personulitati marcante ale urbei si-au facut timp sa il ajute pe Marinel Rob in luarea deciziilor, trimitandu-i recomandari pe telefon. De altfel, printre mesajele de pe Facebook, vreo doua like-uri si cateva selfie-uri, presedintii PNL nu au omis a o felicita pe Anca Boagiu pentru inspiratia de a nu participa la o sedinta scapata de sub control.

Carlos SACALUL

baietii-de-la-butoane

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Gelu

    Circ in toata regula, mai intai voteaza un proiect al primarului arestat la domiciliu, apoi il revoca tot la isteriile primarului facebookist. Al catelea HCL revocat este? nu va e rusine gasca de incompetent platiti din banul public? si cei doi looseri ce cauta la masa consilierilor? au venit sa puna presiune sau sa-si aroge merite pt nimic. Astia chiar nu inteleg ca alegerile nu se castiga pe facebook!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *