La invitatia HHC, ambasadorul Marii Britanii a vizitat Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ambasador marea britanieLuni, 26 octombrie, ambasadorul Marii Britanii in Romania, Excelenta Sa, Paul Brummell, a efectuat o vizita in Baia Mare, unde s-a intalnit cu reprezentantii Fundatiei Hope and Homes for Children (HHC) Romania, dar si cu autoritatile locale si judetene.

Scopul vizitei a fost dorinta de a vedea modul cum HHC se implica in programele sociale.

Prima vizita a fost la Consiliul Judetean, ambasadorul fiind insotit de Stefan Darabus, directorul HHC. Aici, Paul Brummell s-a intalnit cu presedintele Zamfir Ciceu, cu care a discutat, printre altele, despre probleme in care se afla copiii din judet.

Raspunzand unor intrebari adresate de diplomatul englez, Stefan Darabus a precizat ca HHC pledeaza pentru o schimbare de perspectiva asupra platii banilor cuveniti copiilor. Se doreste ca banii pe care statul ii acorda copiilor sa fie folositi exclusiv in folosul acestora nu pentru alte scopuri. Aceste chestiuni sunt posibile doar prin schimbari legislative, iar unele dintre aceste schimbari pornesc de la propuneri la nivel local, judetean, potrivit cjmaramures.ro.

Dupa discutiile cu Zamfir Ciceu, ambasadorul Marii Britanii s-a deplasat in biroul prefectului Anton Rohian, care i-a vorbit acestuia despre frumusetile Maramuresului, amintind si despre atractia Printului Charles fata de judetul nostru.

Paul Brummell a mentionat ca in anul urmator va vizita judetul mai in detaliu, in special mediul rural.

Vlad HERMAN

ambasador marea britanie 2

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole