La IPJ Maramures: Aprecieri pentru intreaga activitate, pentru activitatea din acesta an si pentru rezultate sportive

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Trei categorii de politisti au primit joi aprecieri din partea comenzii Inspectoratului Judetean de Politie Maramures, in cadrul sedintei Consiliului de Conducere a unitatii.

„Este vorba despre trei colegi care si-au incetat raporturile de munca prin pensionare: agent sef principal Tomoioaga Dorel de la Politia Orasului Viseu de Sus, agent sef principal Znacom Mihail-Gabriel de la Politia Orasului Cavnic si Agent sef principal Popan Dorel de la Politia Municipiului Sighetu Marmatiei. Acestia au fost felicitati pentru intreaga activitate desfasurata in uniforma de politie.

Din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag, agentii de politie Hotea Maria si Donciu Anca au primit aprecieri pentru rezultatele foarte bune obtinute in activitatea profesionala desfasurata in semestrul I 2019.

De asemenea, colegii care au participat la Campionatul de Inot al Ministerului Afacerilor Interne au primit felicitari iar cei care s-au clasat pe podium au fost premiati si de Corpul National al Politistilor – Consiliul Teritorial Maramures”, spun reprezentantii IPJ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2