La ISU Maramureș: Întâlnire pe teme de securitate la incendiu a construcțiilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” Maramureș s-a desfășurat astăzi o întâlnire pe teme de securitate la incendiu a construcțiilor. La întrunire au participat specialiștii Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș și 34 de persoane implicate în procesul de avizare-autorizare, printre care arhitecți, proiectanți, executanți și consultanți.

”Cei prezenți au abordat și dezbătut teme referitoare la securitatea la incendiu a construcțiilor, instalațiilor și amenajărilor, echiparea și dotarea construcțiilor cu instalații și sisteme de limitare și stingere a incendiilor, echiparea și dotarea construcțiilor cu instalații electrice cu rol de securitate la incendiu, utilizarea produselor certificate pentru construcții.

Specialiștii Inspecției de prevenire au prezentat și o serie de precizări în domeniu, transmise de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, pentru asigurarea implementării corecte și unitare în practică a normelor legale din domeniu.

La final, participanții au asistat și la o prezentare a tehnicii de intervenție a Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, pentru o mai bună înțelegere a importanței asigurării accesului autospecialelor la clădiri”, a spus Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2