La Moustache: Asa se petrece in Baia Mare cu ZU Party Romanian Tour (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

adi mihaila the hitman, dj lucian barbulescu, zu party, la moustache 9Sute de baimareni au petrecut pe cele mai tari ritmuri in pub-ul La Moustache alaturi Adi Mihaila The Hitman si cunoscutii DJ Energy K si DJ Lucian Barbulescu, pe tot parcursul anului trecut. Petrecerile inedite, marca Zu Party nu vor lipsi din Baia Mare nici in anul 2016, astfel ca toti cei care iubesc distractia sunt asteptati sa danseze si anul acesta in cel mai apreciat club din Centrul Vechi al Municipiului.

“Daca ar fi sa alcatuim un top al oraselor in care ZU Party Romanian Tour a fost de cele mai multe ori, cred ca Baia Mare este pe primul loc. Ne place mult de tot acolo, ne place Clubul La Moustache. Baia Mare stie sa se distreze, iar faptul ca orasul se afla in fruntea topului oraselor in care ZU Party Romanian Tour vine nu poate decat sa stea marturie. La Moustache este “responsabil” cu buna dispozitie in Centrul Vechi din Baia Mare”, mentioneaza Adi Mihaila The Hitman.

Despre aventurile celor mai cunoscuti DJ din tara, dar si despre tot ce inseamna distractia in Baia Mare va puteti face o idee urmarind cea mai vizionata emisune de party din Romania, pe ZU TV.

ZiarMM

[vimeo width=”700″ height=”300″]https://vimeo.com/152261905[/vimeo]

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2