“La multi ani” presei din Maramures!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Florin Tataru foto ziarCu ocazia “Zilei Mondiale a Presei” am bucuria sa urez un sincer “La multi ani!” unei bresle necesare comunitatii noastre.

Libertatea de exprimare, independenta presei si profesionalismul jurnalistilor sunt garantiile unei DEMOCRATII SANATOASE!

Doresc tuturor jurnalistilor din Maramures sa continue în spiritul deontologiei profesionale si echilibrului, traditia presei solide si echilibrate pe care o avem si pe care noi, oamenii politici o respectam, deoarece din perspectiva comunitatilor e cea care aduce la cetateni informatia corecta. Apreciez corectitudinea jurnalistilor maramureseni si stiu ca din activitatea lor societatea are numai de castigat.

Presa din Maramures este libera, pluralista si independenta, afirm acest fapt cu tarie.

Doresc jurnalistilor maramureseni în continuare succes, curaj si din toata inima un „La multi ani!”

sigla Tataru PSD

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

7 Comments

 1. Zoli

  Mai Tataru,daca dumneata afirmi ca ”Presa din Maramures este libera, pluralista si independenta, afirm acest fapt cu tarie.” atunci tin sa te anunt ca traiesti pe alta planeta sau doar vrei sa ne explici ca negrul e alb si albul e negru!Poate ai uitat de eMM un ziar 100% PSD-ist si fan Chereches sau actualul infoMM,o copie fidela a eMM!Nici unul dintre aceste 2 ziare ”libere si independente” nu a tinut cont de libertatea cuvantului si au scris si scriu doar ce li se da voie de la sefii pupincuristi!Si sa nici nu vorbim de commenturile cititorilor care nu apar(eau) ca nu cumva sa nu supere pe cine nu trebuie!Tin sa te anunt ca fraieresti oamenii pe fata!Poate daca as fi in psd ar fi alta treaba si as vedea lumea altcumva ca dumneata?!

  Reply
  1. Attila

   Fiecare e liber sa se vanda cu ce pret are. Prostitutia profesionala nu e incriminata.
   Presa care in mod voluntar se vinde unui stapan e libera. Doar ca e partizana. Asa ca presa locala e libera. Ca nu e obiectiva, e altceva.
   Si oricate pacate are tataru, nu poti spune ca si-a aservit presa, asa cum a facut kk. Tot kk e si cu fraieritul oamenilor pe fata.

   Reply
 2. NU-SI GASESC LOCUL IN BAIAM

  Asta cu la multi ani pentru PRESA LOCALA DE MARAMURES,, nu prea tine si asta pentru ca in MAJORITATEA PRESEI MM s-a vazut clar o deservire a hotilor de bani publici,, pe unul ca tine tine si chereches ,, deci cum sa spui la multi ani presei locale lingatoare de cururi locale si iata unde va sunt sefii lingailor SINGURA POATE EXCEPTIE SUNTETI VOI ZIAR MM,,, care a-ti cam dat de pamant cu flamanzii banilor publici si toate cele privind neprofesionalismul in media ,, adicatelea lingem pe cine urmeaza ,, asta nu-i presa si nu o mai caracterizam ca ne-ati mintit destul voi va stiti numai ca imediat v-ati mutat cuibul nesimtirii scrise ,, ase ca ce la multi ani ,,, ………………………………………………………..mizerii si atat!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 3. Pop

  Asta cu presa liberă,etc.,etc.,e tare de tot.
  Amărâtul ăsta de Tătar minte si când se uită la tine din poză. S-au fraierit rău ăștia de la PSOfD cu el.
  Om mai lipsit de orice carisma cum e păcăliciul ăsta, rar mai vezi.Te mai miri când vezi cum câștigă kk.
  Parcă ar fi blaturi din fotbal.Îl punem candidat pe prostul ăsta că să iasă kk.Of,Of,măi,măi…

  Reply
 4. io

  Stau si ma-ntreb de unde vine succesul d-nului Tataru in politica : obraznic nu este, mafiot nu este…. si totusi ,,,,. Cind apare domnia sa parca apare o mimoza! Se spune ca in spatele unui om de succes se afla o femeie puternica ! Va pierde la alegeri si speram sa nu -l mai vedem in mediul virtual si sa nu mai auzim de el.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2