La Multi Ani tuturor asistentilor, de Ziua Internationala a Asistentilor Medicali!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In centrul sistemului de sanatate se afla pacientul, iar asistentii medicali au misiunea de a veghea, alaturi de medici, asupra sanatatii populatiei. Profesia de asistent medical este considerata una dintre cele mai nobile din lume, insa si una de o responsabilitate inegalabila. Asistentii sunt parte componenta a medicinei de urgenta, iar formarea lor in aceasta specialitate are foarte multe puncte comune cu cea a medicilor.

In spital, asistentul medical are un rol deosebit in comunicarea cu pacientul. Nu am vedea viata in unitatile medicale fara asistenti, acestia fiind indispensabili in echipele medicale.

Ca asistenti medicali vedeti foarte multe lucruri neplacute si dureroase, dar trebuie sa aveti puterea sa treceti mai departe pentru urmatorii pacienti care au nevoie de ingrijirea si atentia voastra. Dincolo de valentele profesionale si de competentele deosebite trebuie sa aveti rezistenta, dragoste, dedicare speciala profesiei pentru a fi, in continuare, foarte buni profesionisti.

Voi, asistentii medicali sunteti „eroi” fara medalii, sunteti cei care vegheaza cu profesionalism, atat ziua cat si noaptea, asupra starii de sanatate a semenilor.

De Ziua Internationala a Asistentului Medical, conducerea Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare doreste tuturor colegilor asistenti impliniri, realizari profesionale si numai satisfactii in plan personal.

Va bucurati de intreaga noastra admiratie si suntem convinsi ca societatea nu ar putea avansa fara eforturile si stradaniile voastre.

La multi ani, asistentilor de pretutindeni!

Biroul de presa al Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2