La Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Maramures a fost semnat contractul de management al directorului Viorel Rusu

Un nou contract de management al directorului unei institutii de cultura din subordinea Consiliului Judetean Maramures a fost semnat de presedintele Gabriel Zetea. Este vorba despre contractul prof. Viorel Rusu, director al Muzeului Judetean de Istorie si Arheologie Maramures.

Referindu-se la proiectele muzeului pentru urmatorii patru ani de zile, acesta a aratat ca strategia manageriala pentru perioada 2017 – 2020 vizeaza realizarea misiunii muzeului de pastrare, dezvoltare, cercetare si promovare a patrimoniului cultural, in scopul cunoasterii si educarii.

”La programele derulate pana acum dorim sa adaugam unul nou, de marketing cultural, menit sa raspunda mai bine nevoilor publicului in ceea ce priveste discursul expozitional, comunicarea rezultatelor cercetarii stiintifice, proiectele editoriale si educationale derulate.

Prin urmare, activitatile concrete propuse au menirea de a complete oferta culturala de pana acum cu noi expozitii, santiere arheologice  si publicatii, astfel incat istoria judetului sa fie mai bine cunoscuta in context regional si national, un punct distinct reprezentandu-l celebrarea Centenarului Marii Uniri. In proiectele asumate contam, ca si pana acum, pe sprijinul Consiliului Judetean Maramures, care a inscris protejarea si promovarea patrimoniului cultural intre prioritatile sale strategice”, a aratat directorul Muzeului Judetean de Istorie si Arheologie, Viorel Rusu.

Si presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea a precizat faptul ca, in anul 2018, institutia judeteana pregateste manifestari ample dedicate Centenarului Marii Uniri, iar institutiile de cultura din subordine gandesc din timp programele si proiectele culturale pentru ca evenimentul sa fie foarte bine reliefat.

”Ii doresc mult succes directorului Muzeului Judetean de Istorie si Arheologie, Viorel Rusu si am convingerea ca va implementa, cu foarte mare seriozitate, toate proiectele pe care institutia pe care o conduce le-a propus in proiectul de management. Il felicit pentru rigurozitatea pe care a dovedit-o in prezentarea facuta in fata comisiei de verificare si ii urez mult succes in toate proiecte viitoare.

Consiliul Judetean Maramures este si va fi un partener de nadejde al institutiilor din subordine, asigurand tot suportul necesar pentru buna implementare a proiectelor”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures   

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1