La ”Oktoberfestul asiatic” berea este servita de roboti

PNL

robot bereFestivalul International al Berii Qingdao, supranumit si ”Oktoberfestul asiatic”, care are loc in aceasta perioada in mai multe locatii din China, este un eveniment catalogat drept unic si spectaculos, informeaza Xinhua News, transmite AGERPRES.

Spre deosebire de alte festivaluri de gen, care au loc anual in lume, in China, sticlele de bere sunt deschise de roboti care toarna licoarea cu precizie in pahare, spre deliciul turistilor veniti de pe tot globul pentru a asista la spectacolele unice din cadrul evenimentului. In plus, masinariile umanoide servesc si inghetata.

La editia din acest an a festivalului care se desfasoara anual din 1991, organizatorii au pregatit si un moment special, in care tot robotii au fost in prim-plan. Astfel, turistii au avut ocazia sa ia parte la un spectacol oferit de 1.007 de astfel de masinarii care au batut din picioare si s-au miscat in ritmul muzicii in incercarea de a inregistra un record mondial pentru titlul de ”Cei mai multi roboti care danseaza simultan”.

Avand o inaltime de 43,8 cm, acestia au fost controlati cu ajutorul unui singur telefon mobil si au trebuit sa danseze un minut intreg pentru a putea ”ravni” la titlu, potrivit Guinness World Records.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1