La opt ani de la lansare, WhatsApp introduce o noua functie pentru utilizatorii sai

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Serviciul de mesagerie WhatsApp marcheaza implinirea a opt ani de la lansarea sa printr-o actualizare care include o noua functie denumita Status, prin care utilizatorii pot impartasi cele mai frumoase momente cu prietenii lor sub forma foto, video sau prin GIF-uri, scrie marti digitaltrends.com, informeaza AGERPRES.

Aceasta noua functie este similara celei oferite de platforma digitala Snapchat.

Compania de mesagerie detinuta de Facebook testeaza de ceva timp Status, care potrivit portalului digitaltrends.com este aproape o copie a serviciului Snapchat. Succesul urias al Snapchat i-a determinat pe responsabilii Facebook sa implementeze astfel de functii in mai multe dintre produsele companiei, precum Stories al Instagram sau Messenger Days al Facebook Messenger.

”Cand WhatsApp a fost lansat in urma cu opt ani, a inceput ca o aplicatie de status update, unde oamenii puteau tasta un rand scurt de text pentru ca ceilalti utilizatori din lista lor sa vada ce au facut sau ce au de gand sa faca”, conform unui mesaj postat pe blogul companiei. ”Cand am inteles ca oamenii foloseau aceasta functie pentru a comunica in timp real, am reproiectat WhatsApp ca o aplicatie de mesagerie”, conform aceleiasi surse.

Functia Status ofera noi posibilitati utilizatorului la nivelul camerei privind realizarea si distribuirea fotografiilor, videoclipurilor si imaginilor animate. Pot fi adaugate texte, emoticoane sau doodle-uri in realizarile media ale utilizatorului pe care acesta le poate trimite celor din lista sa de contacte.

Noile actualizari ale celor din lista de contacte apar in dreptul butonului Status (Stare). Starile indicate public de utilizatorii aplicatiei expira dupa 24 de ore si acestea au aceeasi caracteristica de criptare ca si mesajele transmise intre utilizatori.

Cei de la WhatsApp sustin ca in fiecare zi se trimit circa 50 de miliarde de mesaje prin intermediul aplicatiei, peste 3,3 miliarde de fotografii, 760 de milioane de videoclipuri si 80 de milioane de imagini animate. Functia Status este disponibila in versiunea actualizata a aplicatiei din magazinele electronice pentru utilizatorii dispozitivelor Android, Apple si Windows.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2