LA PETEA – Nouă indieni găsiți ascunși în mașina unui maramureșean

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un maramureșean de 24 de ani are de dat acum explicații după ce în mașina sa au fost găsiți nouă indieni. Incidentul a avut loc weekendul trecut, când maramureșeanul nostru s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Petea pentru a ieşi din România.

Tânărul conducea o autoutilitară marca Volkswagen Crafter, înmatriculată în Marea Britanie. Potrivit ITPF Sighetu Marmației, cu ocazia formalităţilor pentru ieşirea din ţară, la controlul de frontieră, polițistul de frontieră a descoperit, în compartimentul de marfă al maşinii, în spatele unor baxuri de polistiren, nouă persoane. Acestea, împreună cu şoferul maşinii, au fost conduse la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea pentru cercetări.

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că toate cele nouă persoane sunt cetățeni indieni şi au vârste cuprinse între 27 şi 41 de ani, opt sunt bărbaţi şi una este femeie. Cei nouă intenționau să ajungă în ţări din vestul Europei, însă nu aveau documentele de călătorie legale care să le permită acest lucru. De aceea, au încercat să treacă ilegal frontiera de stat din România în Ungaria ascunşi în compertimentul de marfă al autoutilitarei. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi faţă de şoferul maşinii, iar în cursul acestei zile conducătorul auto urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, anunță autoritățile de frontieră.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole