La pont: O localnica din Rona de Sus a predat de bunavoie tigarile de contrabanda

Politistii de frontiera sigheteni au primit un pont cu privire la o localnica din Rona de Sus. Acestia au fost informati ca femeia are tigari de contrabanda.

“Actionand in baza unor date conform carora la un imobil de pe raza localitatii Rona de Sus se afla depozitata o cantitate de tigari de provenienta ucraineana, la nivelul Sectorului PF Sighetu Marmatiei s-a declansat o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei”, a relatat scms. Radu Lungu, purtator de cuvant la ITPF Sighetu Marmatiei.

Astfel, un echipaj din cadrul sectorului s-a deplasat la imobilul respectiv unde locuia A.M., in varsta de 55 ani. Aceasta a recunoscut ca in locuinta ei detine o cantitate de tigari pe care a predat-o de bunavoie politistilor de frontiera.

In urma inventarierii tigarilor a rezultat cantitatea de 420 pachete cu tigari, de provenienta ucraineana, in valoare de  3800 lei.

“Tigarile au fost confiscate, iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, la finalizare vor fi luate masurile legale ce se impugn”, a conchis subcomisarul Radu Lungu.

A.A.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1