La Targul International de Turism “Ferien Messe 2017″ din Viena, Judetul Maramures este expozantul principal in standul Romaniei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

targ-turismIn perioada 12-15 ianuarie 2017, Romania va participa cu un stand national de 120 m² la Targul International de Turism “FerienMesse 2017″ Viena, cea mai importanta manifestare de acest tip din Austria.Targul de turism se va desfasura in Complexul expozitional (Messegelände), Prater, iar standul Romaniei va fi amplasat in hala A, Stand A0505. In standul Romaniei vor fi prezenti 27 de expozanti reprezentand destinatii turistice si prestatori de servicii turistice.

In acest an, regiunea partenera in standul Romaniei este Judetul Maramures, reprezentat prin Gabriel Zetea, presedinte al Consiliului Judetean Maramures, Ioan Doru Dancus, vicepresedinte, consilierii judetenii Liliana Moga, Bogdan Tomoiaga, Nicolae Misulec, Rudolf Stauder, Cornel Varga, reprezentantii Birourilor de Turism si Promovarea judetului din cadrul Consiliului Judetean Maramures, Dan Carpov si Corina Oniga. Din delegatia Maramuresului mai fac parte si primarul orasului Borsa, Ion Sorin Timis, primarul orasului Viseu de Sus, Vasile Coman, operatorul de pe Mocanita, dansatori, instrumentisti si cantareti ai Ansamblului National ”Transilvania”, dar si cunoscutii mesteri populari, Daniel Les si Maria Zapca.

Consiliul Judetean Maramures participa la targul international din Viena la invitatia Autoritatii Nationale pentru Turism si a Biroului de promovare turistica ANT din Viena, Maramuresul fiind principalul expozant in standul Romaniei. Standul Maramuresului va fi unul cu adevarat deosebit, urmand sa fie imprejmuit de un gard de nuiele, in timp ce intrarea in stand va fi realizata printr-o poarta maramureseana in miniatura. In interior vor fi expuse costume populare si elemente de artizanat, iar cei care vor vizita standul vor fi serviti cu produse traditionale.

De-a lungul celor trei zile, joi, vineri si sambata, reprezentantii Consiliului Judetean Maramures vor participa, pe langa intalnirile oficiale, si la discutii punctuale pentru promovarea traditiilor, valorilor si portului popular maramuresean. Stefan Giurca, seful Biroului de promovare turistica a ANT la Viena va organiza joi, 12 ianuarie 2017, o conferinta de presa intre orele 12.00 – 14.00, in cadrul careia delegatia Maramuresului va prezenta specialistilor si jurnalistilor prezenti potentialul turistic al judetului.

Totodata, vor avea loc discutii cu toti cei 27 de expozanti si turoperatori care vor expune in standul Romaniei, scopul principal fiind atragerea a cat mai multi turisti in Maramures. In seara zilei de vineri va fi organizata si o cina de lucru, unde atat primarii oraselor Borsa si Viseu de Sus, cat si reprezentantii Consiliului Judetean Maramures vor avea discutii cu oameni de afaceri din domeniul turismului, in vederea identificarii variantelor optime de colaborare care sa duca la atragerea de turisti in judetul nostru.

Din Romania, alaturi de Maramures vor mai fi prezente Sibiul, Clujul, Timisoara si Oradea. Pe toata durata targului, Romania va fi prezenta zilnic pe scena targului, din doua in doua ore, cu dansuri si muzica populara din Maramures oferite de reprezentantii Ansamblului National ”Transilvania”.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

targ-turism2

targ-turism1

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Danny

    In loc ca domnul Zetea sa ramana in judet sa se ocupe de problemele curente ,din care cea mai acuta la ora actuala este deszapezirea se duce la Targul de turism din Viena ,de parca nu era suficient Dancus si nevasta sa. Cu asemenea Conducere calatoare si pe zapada si pe ger,si pe soare si pe ploie o ducem tot intro veselie,fara sa ne gandim la parcuri industriale,locuri de munca promise in campania electoralaPentru asemenea manifestari se gasesc fonduri,mai putin pentru probleme serioase.Poate maramuresenii vor realiza in timp cui au dat votul.Bine ar fi sa nu se intample prea tarziu..

    Reply
  2. Alt baimarean

    Cum de se intampla ca peste tot unde se cheltuie bani fara a rezulta o investie eficienta,apare numele Dancus?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2