La Tokyo s-a deschis un local unde poti servi o cafea si mangaia o bufnita

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un local recent inaugurat in apropiere de Tokyo permite clientilor sa savureze o cafea in timp ce mangaie una din cele zece bufnite crescute de stapanul acestei originale cafenele, informeaza vineri EFE citata de Agerpres.

In pofida inmultirii cafenelelor unde clientii pot servi o bautura in timp ce se joaca cu caini, pisici, iepuri si chiar capre, se crede ca este primul local de acest gen din Japonia in care se poate interactiona cu pasarile.

Localul, intitulat ‘Fukuro no mori’ (Padure cu bufnite, in japoneza), ofera posibilitatea de a interactiona cu o bufnita pentru suma de 1.080 yeni (7,80 euro/10,60 dolari) pe ora, in care este inclusa si cafeaua.

Patronul localului, Masao Yano, a hotarat sa-si deschida afacerea in iunie dupa ce a dezvoltat o uriasa pasiune pentru aceste pasari. In varsta de 62 de ani, Yano, care a renuntat la profesia de taximetrist pentru a creste animale de prada, a inchiriat un spatiu pe care l-a amenajat pentru 20 de locuri.

Zeci de exemplare din aceste pasari au fost crescute chiar de el, cu ajutorul unui incubator, iar majoritatea bufnitelor au varste cuprinse intre doua luni si un an. Un video postat de Yano pe pagina sa de Youtube arata cat de afectuoasa este una din tinerele sale bufnite, atunci cand este mangaiata de un client.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2