La un an jumătate de la înființare, CS Academia Csepreghi devine singura echipă din Maramureș calificată la turneul final de juniori 4

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Într-un moment de mândrie pentru handbalul maramureșean, echipa de Juniori 4 a reușit să obțină calificarea la turneul final care va avea loc la Târgu Jiu în perioada 07-11 iunie, confirmând astfel valoarea și talentul jucătorilor maramureșeni.

Echipa de Juniori 4, formată din tineri handbaliști pasionați și ambițioși, au trecut cu succes prin toate etapele competiției, devenind astfel singura reprezentantă a Maramureșului la tuneul final.

Acest turneu reprezintă o oportunitate unică pentru echipa de Juniori 4 de a se măsura cu cele mai bune echipe din țară și de a demonstra talentul și abilitățile lor. Fiecare meci va fi o provocare, dar echipa este hotărâtă să lupte până la capăt și să ofere tot ce are mai bun pe teren.

Înainte de turneul final, echipa și antrenorii își exprimă recunoștința față de toți cei care i-au susținut și încurajat pe parcursul acestei călătorii. Părinții și suporterii sunt invitați să le ofere sprijinul lor necondiționat și să fie alături de ei în această competiție.

Juniorii 4 reprezintă viitorul Academiei Csepreghi, iar această calificare la turneul final este doar începutul unei călătorii pline de promisiuni. Suntem mândri de acești tineri talentați și suntem siguri că vor aduce bucurie și succes comunității noastre. Să fim alături de ei și să îi susținem în fiecare moment al acestei competiții!

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole