Lacomia PSD-ALDE, bir mascat pentru romani

Reclame home 1

Masurile pe care Guvernul le va impune pe linia taxarii, adoptate in prag de Craciun prin ordonanta de urgenta si „clocite” de tandemul Eugen Orlando Teodorovici – Darius Valcov, vor lovi in populatie si economie. Primele efecte s-au vazut pe bursa, care a inchis pe minus trei zile la rand. Prezentate in termeni prietenosi gen „taxa pe lacomie”, „plafonarea pretului la gaze” sau „taxa pe internet”, intentiile PSD-ALDE sunt, in fapt, biruri mascate pe buzunarul romanului.

„Nu este <taxa pe lacomie>, este taxa lacomiei Guvernului, care, dupa ce au explodat cheltuielile statului, vin si ne pun pe noi sa acoperim gaurile. Vorbim de o taxa perceputa bancilor, care se va rasfrange in nivelul dobanzilor la depozite si credite. Vom avea dobanzi mai mici la banii economisiti, dar ne vom imprumuta mai scump. Vor fi loviti cetatenii si mediul economic. Plafonarea pretului gazelor inseamna oprirea imediata a tuturor investitiilor in extractia de gaze. Vor beneficia cei de la care importam gaze. Vom avea gaze ieftine pe hartie. In practica nu vom avea nimic ieftin. Cat priveste taxa pe cifra de afaceri, ea loveste in mediul economic, cu repercusiuni asupra angajatilor”, a declarat deputatul USR, Vlad Emanuel Durus.

Masurile, exact cum ne-a obisnuit guvernul PSD-ALDE, nu asigura o predictibilitate fiscala, absolut necesara pentru orice firma serioasa. Investitorii fug de astfel de piete. Exista un risc crescut ca acestia sa aleaga sa investeasca in state din jurul Romaniei, stabile din punct de vedere al legislatiei!

Biroul comunicare,
Cabinet parlamentar Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *