Lacul Bodi din Baia Sprie, miracolul deosebit al tuturor anotimpurilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Locul cel mai îndrăgit al trecutului ar trebui să devină din nou cea mai căutată frumusețe periurbană, dacă se vindecă de prostiile suferite de fostul proprietar nepriceput, distrugător, inadecvat al anilor de domnie nepotrivit de luminoase.

Schimbul de proprietari, împreună cu intenția de colaborare a Primăriei orașului Baia Sprie, încearcă să aducă la destinația adevărată locul cel mai îndrăgit de petrecerea timpului liber al trecutului.

Au fost desființate taxele aberante inventate ilegal, avertizările de tot felul de ”NU” de pe marginea și din jurul lacului și încearcă deja să asigure un loc plăcut și civilizat de agrement penrtru turiștii iubitori ai frumuseților naturii.

Dacă intențiile bune ale proprietarilor și ale Primăriei se vor întâlni la unison, Lacul Bodi poate dveni în scurt timp locul cel mai îndrăgit al turiștilor, a populației căruia a aparținut și va aparține și în viitor. Indiferent de anotimp, oaspeții munților pot crea atmosferă plăcută pentru ei la petrecerea planificată chiar în zăpadă sau în plină soare pe malul lacului.

Info – Baia Sprie

Foto: Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

 1. dan

  Felicitari proprietarilor pentru deschiderea colaborarii cu primaria Baia Sprie.
  Real, lacul este un dar de la Dumnezeu, nu o mostenire de la parinti.
  Cu cit mai multi turisti se vor bucura de frumusetile locului, cu atit va fi mai mare bucuria vremelnicilor proprietari .
  Lacul si muntii vor fi vesnice repere fata de noi.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2