Lacul din Parcul Regina Maria, un proiect nefinalizat generator de accidente (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

lac parcul regina maria (2)Acum 5 luni, primarul Catalin Chereches anunta la o televiziune locala ca proiectul de reabilitare al Parcului „Regina Maria” va fi finalizat, iar in jurul lacului artificial populat cu pesti exotici vor fi montate balustrade de protectie. De ce nu s-au montat atunci cand se lucra la acel obiectiv, de ce nu s-au montat de atunci incoace?

Daca primarul reales are o scuza fiind suspendat si in arest la domiciliu, ce scuza au cei de la SPAU, serviciul care administreaza parcul sau constructorul care nu a finalizat lucrarile? Tac si nu iau masuri nici institutiile statului cu atributii de control, Inspectoratul Judetean in Constructii Maramures sau Inspectoratul Teritorial de Munca.

Vrem sa stim daca in proiect sunt prevazute balustrade de protectie, daca da de ce nu sunt puse, daca nu de ce nu sunt prevazute. Trebuie sa cada un copil sau un batran acolo, sa aiba loc o nenorocire ca sa facem ceva?

ZiarMM

lac parcul regina maria (3)

lac parcul regina maria (1)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. Zoli

  Nu poate decat sa ma bucure faptul ca vad ca apar incet-incet toate problemele orasului si acestea sunt prezentate in media!Ce nu ma bucura este ca doar cititorii si ziaristii contribuie la scoaterea la lumina a acestor probleme iar cine ar trebui sa faca ceva,respectiv primaria,consiliul judetean,organele competente,toti se fac ca ploua si isi vad de treaba non-salant ca si cum toate ar fi in perfecta regula!Deja s-au emis atatea atentionari la diverse probleme ale orasului dar nimeni nu e tras la raspundere!De ce?!Rusinea nu mai este ceva de luat in seama in cazul acestor nemernici!”Corb la corb nu scoate ochii” poate ar fi cea mai adevarata zicala in cazul de fata,doar ca ar trebui gasit un vanator cu sange in el care sa impuste toti corbii pe rand ca si noi,baimarenii sa simtim ca merita sa traim intr-un oras ca Baia Mare!

  Reply
 2. bau

  numai eu stiu ce injuraturi si ce multa carne „am luat in frigider” de la stimabilii cetateni ai orasului care se visa capitala, cand am atras atentia ca acel lac este un pericol public. Asta se intampla inainte de a monta balustrada la podetul de acces pe insula. Cand o sa scrieti si despre parcul cu coline de langa muzeul de etnografie? care nu este finalizat nici dupa 1 an de zile?

  Reply
  1. cristi

   Tare bine e cu astia de acum care nu sunt in stare de mare lucru.Sa nu ajungem sa-l regretam pe C.C,mai ales ca putem sa ajungem si reg…. si cu banii luati.

   Reply
 3. dan

  Nu cred ca balustrade sint asa de necesare, mai degraba un sistem mai bun de oxigenare si curatire a bazinului altfel in curind nu vor mai fi pestii care acum bucura privirile oricui trece pe acolo….

  Reply
 4. c.d

  Mai baieti,faptul ca zilnic mai apare cate o problema dupa plecarea lui cake demonstreaza ca toti ceilalti sunt varza.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2