Lady Gaga, victima a unui viol la 19 ani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

lady gagaCantareata americana Lady Gaga a marturisit, intr-un interviu, ca la 19 ani a fost violata de un barbat care avea cu 20 de ani mai mult decat ea si ca in urma acestei experiente tragice a compus melodia Swine, inclusa in albumul “Artpop” (2013), relateaza miercuri ziarul spaniol ‘ABC’ citat de Agerpres.

Vedeta pop a facut aceste dezvaluiri intr-un interviu difuzat de postul de radio online SiriusXM, in care nu a dat numele celui care a abuzat-o sexual, spunand doar ca a fost vorba despre un producator muzical.

Interpreta a mentionat ca in momentul agresiunii nu a fost foarte afectata, dar cativa ani ani mai tarziu “s-a simtit traumatizata”.

Cu toate acesta, a considerat ca “trebuie sa mearga mai departe”. Multa vreme, nu a vrut sa recunoasca ceea ce i s-a intamplat, dar in prezent ar fi ‘ingrozita’ daca s-ar intalni cu atacatorul sau. Ea a povestit ca l-a zarit doar, intamplator, intr-un magazin si a cuprins-o panica.

Pentru a depasi aceasta trauma, Lady Gaga apeleaza la psihoterapie, intrucat ‘daca nu ajungi la radacina raului, acesta nu dispare’. Totodata, ea incearca sa-si restabileasca echilibrul interior prin muzica.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1