Lansare carte La Tour: “Codul lui Zoran”, un roman de Corina Ozon

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La Tour Baia Mare va invita luni, 10 septembrie, incepand cu ora 18:00 la lansarea cartii “Codul lui Zoran” de Corina Ozon aparut la Editura Herg Benet, in luna aprilie si lansat cu succes in America si Canada.

Evenimentul gazduit de La Tour ii invita la discutii impreuna cu scriitoarea, pe specialistul in asistenta sociala Bogdan Gavra si pe Mihaela Balaj, psiholog.

Avand in vedere tema sociala a romanului, o tema contemporana- personajul principal este un fost inginer care devine un om al strazii, autoarea Corina Ozon isi concepe intalnirile cu cititorii intr-un cadru inedit provocandu-i la un exercitiu de umanitate.

Pe parcursul evenimentului de prezentare a cartii, va fi plasata o urna pentru donatii, suma colectata urmand sa fie preluata pentru a se face donatii sub forma de produse necesare catre Centrul Social Multifunctional tip Azil de Noapte Baia Mare.

Scriitoarea Corina Ozon este printre cei mai cititi scriitori contemporani, autoare a sapte carti bestseller, cu numeroase lansari in afara tarii. Revine in Baia Mare pentru a doua oara cu cea de-a opta sa carte “Codul lui Zoran”.

Facilitator: Izabella KisKasza

Organizator: Roxana Cutureanu
Rezervari La Tour: 0749085322

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2