Lansare inedita: Preparate speciale in bucataria ASSOC (VIDEO&FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ASSOC bucatarie (2)De o surpriza inedita au avut parte toti cei care au participat la conferinta de lansare a proiectului “Diversitate in economia sociala”, demarat de catre Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala ASSOC.

La initiativa managerului de restaurant Arpad Ciorba, oaspetii prezenti la eveniment au fost invitati in bucataria Restaurantului Social, pentru a gusta din preparatele gatite special pentru aceasta ocazie.

“Am incercat sa facem o altfel de lansare de proiect, am pregatit toata mancarea impreuna cu fetele din bucatarie. Cu aceasta ocazie puteti cunoaste echipa, deoarece multi dintre cei prezenti mancati aici”, a declarat Arpad Ciorba, manager Restaurant Social & Catering ASSOC.

Prepelite la cuptor, mediul corean sau clatite,sunt doar cateva dintre preparatele speciale care au putut fi gustate in cadrul lansarii proiectului, participantii fiind incantati de produsele gatite cu profesionalism.

Proiectul “Diversitate in economia sociala”, vine in sprijinul persoanelor vulnerabile si pentru a contribui la dezvoltarea comunitatii locale, avand ca scop accesul pe piata muncii pentru persoanele din grupul tinta, dar si implementarea a 11 structuri de economie sociala, respective crearea a 44 locuri de munca.

ZiarMM

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uka46UeNEvA[/youtube]

ASSOC bucatarie (1)

ASSOC bucatarie (6)

ASSOC bucatarie (4)[youtube]A&video_referrer=watch[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2