Lansarea filmului biografic despre Grace Kelly a fost din nou amanata

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Weinstein Company a amanat din nou, in mod inexplicabil, lansarea unui film biografic despre Gene Kelly, cu Nicole Kidman in rolul principal, pelicula ce ar fi trebuit sa fie lansata peste doua luni, conform Hollywood Reporter, conform Agerpres.

Nicole Kidman interpreteaza rolul legendarei starlete de la Hollywood Gene Kelly, care prin casatorie avea sa devina printesa Grace de Monaco, iar lansarea filmului a fost amanata pentru a doua oara. Conform sursei citate, varianta finala a filmului nu a fost trimisa companiei de productie, provocand probleme echipei de marketing.

„Noi ne luptam pentru acest film, dar atunci cand ai de-a face cu distribuitori americani asa cum este Weinstein, nu prea mai ai ce face. In prezent exista doua versiuni ale acestui film: a mea si a lor… ceea ce mi se pare o catastrofa”, comenta recent regizorul acestui film, Olivier Dahan, pentru o publicatie franceza.

Initial, acest film urma sa fie lansat in noiembrie 2013, dar apoi a fost amanat pentru 14 martie 2014.

Anul trecut, copiii lui Gene Kelly, printul Albert de Monaco, printesa Caroline si printesa Stephanie au catalogat acest proiect cinematografic drept „inutil de somptuos”, „inexact” si „o pura fictiune”. Ulterior Nicole Kidman a vorbit in apararea filmului: „Mi-am dorit sa o respect pe ea, sa-i respect povestea si esenta ei si sper ca voi putea transmite acest mesaj prin intermediul filmului (…) Am studiat-o si am o anumita sensibilitate fata de ea”.

Actrita Grace Kelly a devenit printesa Grace de Monaco prin casatoria cu printul Rainier al III-lea in 1956. Ea a incetat din viata in 1985, la varsta de 52 de ani, in urma unui accident de masina.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2