Lapte, corn, mere si biscuiti – din 9 septembrie in scolile din Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1

Potrivit reprezentantilor Consiliului Judetean Maramures, distributia de lapte, corn, mere si biscuiti in scolile din judet este preconizata sa inceapa de luni, 9 septembrie 2019, cand este si prima zi de cursuri din anul scolar 2019 – 2020.

„Avem acorduri incheiate cu furnizorii inca de anul trecut, iar acordurile au fost incheiate pe o perioada de patru ani, pana in anul 2022. In aceste zile asteptam ca furnizorii sa vina sa semneze contractele subsecvente pentru anul scolar care va incepe in 9 septembrie si speram ca de luni, cel tarziu de marti sa inceapa distributia produselor catre toti prescolarii si scolarii din Maramures.

La fel ca anul scolar trecut, cand distributia a inceput, insa, doar in luna martie, copiii vor primi lapte Dorna UHAT trei zile pe saptamana, respectiv luni, marti si miercuri, in timp ce joi si vineri le vor fi distribuite mere de catre firma Prioritar Impex SRL. In ceea ce priveste produsele de panificatie, de luni pana miercuri, prescolarii si elevii vor primi corn, iar joi si vineri le vor fi distribuiti biscuiti. Exista patru loturi de panificatie si avem trei furnizori care se vor ocupa ca produsele sa ajunga la toti beneficiarii”, au aratat reprezentantii CJ Maramures.

Pe contractul subsecvent comunicat de Inspectoratul Scolar Judetean Maramures pentru anul scolar 2019 – 2020 au fost inregistrati un numar de 43.590 de copii care se regasesc in 281 de unitati scolare din judet. Contractele urmeaza sa fie semnate pana vineri, 6 septembrie, urmand ca distributia efectiva a produselor sa inceapa inca din prima zi de scoala.

Informatii: Consiliului Judetean Maramures

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Natalia

    Biscutii au fost oribili anul scolar trecut, copii ii aruncau…nu ii maincau…e pacat! Daca tot se face aceasta investitie, atunci oferiti produse cat de cat de calitate.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2