Laptop confiscat de politistii maramureseni

PNL

In perioada 24-28 octombrie, politisti de la structurile de ordine publica, politie rutiera si investigarea fraudelor au actionat pe raza judetului pentru prevenirea faptelor infractionale precum si pentru depistarea, identificarea si tragerea la raspundere a persoanelor care incalca prevederile legale, informeaza IPJ Maramures.

In acest interval, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au desfasurat  actiuni pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale si contrabandei cu tigari. Politistii au constatat sase infractiuni de evaziune fiscala,  au aplicat patru sanctiuni la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari servicii ilicite, in valoare de 12.000 lei si au confiscat 360 de tigarete de provenienta Duty Free.  

De asemenea, a fost efectuata o perchezitie domiciliara, ocazie cu care au fost ridicate trei unitati PC, un laptop si mai multe documente contabile.

Totodata, au fost dispuse masuri asiguratorii pe bunuri imobile pana la concurenta sumei de 205.000 lei si recuperarea unui prejudiciu in numerar in valoare de 68.321 lei.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1