septembrie 27, 2021

Lasati in aer – Sahistii baimareni, ignorati de conducerea municipiului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sahistii baimareni sunt nemultumiti de conditiile in care isi desfasoara activitatea. Acestia spun ca desi majoritatea parcurilor din oras au fost renovate, autoritatile locale au lasat la coada listei de prioritati spatiul de pe b-dul Independetie, destinat lor.

„Ne-au promis in campania electorala ca se vor ocupa si de acest spatiu. Bancile sunt vechi si mult prea inalte, nici nu ajungem cu picioarele jos. Ar trebui si putin asfalt in acesta zona, in care nu s-a investit de foarte mult timp. Nu e corect sa fim lasati pe dinafara”, a declarat Ioan Pop, jucator de sah.

Pasionatii de sah au mai adaugat faptul ca desi locul arata intr-un mod care nu face cinste orasului, ei sunt obisnuiti sa se adune aici in fiecare zi, mai ales in lunile calduroase ale anului.

Astfel ca, desi asteapta de multa vreme, sahistii nu au incetat sa spere ca intr-o zi conducerea municipiului isi va respecta cuvantul.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Nicolae Ceausescu

  daca prim securistu urbei nu stie juca sah si din sah nu ies bani de ce l-ar interesa?

  Reply
 2. dilau

  mai sahistii baimareni, am impresia ca sinteti cam “nesimtiti”.lasati dracului sportul asta si veniti – cu o punga de seminte in buzunar – alaturi de noi si prietenu kake.chiar nu vedeti ce fain ne distram?, indiferent ca e iarna, primavara, toamna sau iarna.

  Reply
 3. baimareanH

  Am bagat meleoane de Euro in biserici, moaste, popi, h’aur, cersit, alea alea… acu va trebuie sah? da scoli, spitale, cultura si alte prostii nu vreti?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2