Legea preventiei in sanatate, dezbatuta in Baia Mare cu specialistii din sistemul medical

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cjex pnl 21Comitetul Judetean Executiv al PNL Maramures s-a intrunit in sedinta joi, 18 februarie. Reuniunea a fost urmata de o conferinta de presa, unde au raspuns la interpelarile jurnalistilor cei doi copresedinti: Ovidiu Nemes si Mircea Man, Ionel Bogdan – vicepresedinte national al TNL si Cristian Niculescu Tagarlas – presedinte interimar al PNL Baia Mare.

In interventia sa, avocatul Niculescu Tagarlas a mentionat despre importanta initiativei Organizatiei PNL Baia Mare care, impreuna cu Filiala Judeteana a Organizatiei Femeilor Liberale, organizeaza sambata, 20 februarie, o dezbatere pe tema preventiei in sistemul public de sanatate. La eveniment vor participa directori de spitale, medici dar si reprezentanti ai altor categorii profesionale implicate in administrarea actului medical din Maramures. Despre acest eveniment, presedintele PNL Baia Mare a declarat:

„Dezbaterea proiectelor de acte normative cu impact major asupra societatii, in mod special cu profesionisti din categoriile direct implicate in domeniile de competenta supuse atentiei publice, constituie un demers de normalitate, promovat in cadrul Partidului National Liberal. Trebuie sa folosim in mod onest si responsabil experienta specialistilor din toate domeniile de activitate, astfel incat proiectele sa fie amendate si completate, inainte de a ajunge pe masa parlamentarilor romani”.

Un alt aspect mentionat de presedintele PNL Baia Mare la conferinta de presa s-a referit la actiunea de colectare a sumei de 100 mii lei, necesara pentru achizitionarea unui ecograf care va fi utilizat in cadrul Unitatii de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” din Baia Mare.

„In urma unor intalniri si discutii cu cei din conducerea Spitalului Judetean, tinand cont si de nevoile urgente pe care le are aceasta unitate medicala, am demerat o actiune vizand strangerea de fonduri pentru achizitionarea acestui aparat. Am constatat cu acest prilej ca exista in comunitatea noastra oameni receptivi la nevoile sistemului de sanatate, dispusi sa contribuie la orice actiune in beneficiul baimarenilor. Le multumesc”, a declarat avocatul Niculescu Tagarlas, candidatul PNL la Primaria Municipiului Baia Mare.

Andreea FAT

cjex pnl 34

cjex pnl 30

 

cjex pnl 0

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. gelu

    Se poate politica si cu decenta? sper ca noul presedinte PNL Baia Mare sa aiba succes in intentiile lui de schimbare. Daca va fi la fel de pragmatic ca si in prestatiile ca avocat, va fi bine. Sa nu fie inghitit insa de vechiturile din partid, Mircea Man fiind o greseala politica in viata publica. Felicitari pt initiative cu acel aparat. Sa fie primit si apreciat gestul donatorilor de bani.

    Reply
  2. dilau

    mai tagarlas, eu zic sa-ti suni sefa de la capitala si sa-i propui un amendament venit din provincie – fiecare primarie e obligata sa aloce cel putin 33% din buget pentru sportul local -. sportul inseamna sanatate deci, oricit ati cauta, nu exista mai buna preventie ca asta.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2