Lemn confiscat de politisti in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In urma unor controale efectuate la societati comerciale care au ca obiect de activitate prelucrarea materialului lemnos, din Poienile de sub Munte si Ulmeni, politistii Serviciului de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures au aplicat amenzi in valoare de 15.000 de lei si au confiscat peste 54 mc material lemnos.

Politistii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publica, in colaborare cu specialisti silvici ai Garzii Forestiere Cluj, au actionat in cursul acestei saptamani pe raza intregului judet pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite in domeniul silvic.

In urma controalelor efectuate la doua societati comerciale cu sediile sociale in Poienile de sub Munte si Ulmeni, politistii au aplicat sase sanctiuni contraventionale pentru abateri de la prevederile Legii Nr. 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 15.000 de lei, potrivit IPJ Maramures.

Ca masura complementara, politistii au dispus indisponibilizarea a peste 54 mc cherestea rasinoase si lemn de fag, in valoare de aproximativ 33.000 de lei.

ZiarMM

Foto arhiva

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2