Lemn confiscat în Botiza şi Moisei

În acest week-end poliţiştii au depistat în trafic mai multe transporturi ilegale de material lemnos şi au dispus măsura indisponibilizării lui.

În fapt poliţiştii Secției 2 Poliţie Rurală Bogdan Vodă au oprit pentru control două autoutilitare conduse pe raza localităţii Botiza. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că şoferii nu deţineau actele necesare pentru transportul de lemn, transmite IPJ.

În cauză, cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional, iar cantitatea de 6.3 mc material lemnos de esență fag a fost predată în custodia Ocolului Silvic Dragomirești.

Totodată, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Moisei au identificat un bărbat de 40 de ani care a transportat material lemnos fără să deţină documente de proveniență. Împreună cu reprezentanţi din cadrul Ocolului Silvic Vișeu de Sus, poliţiştii au stabilit faptul că este vorba de cantitatea de 3,50 mc material lemnos esenţă fag care a fost predată în custodie Ocolului Silvic Vișeu de Sus. Față de bărbat a fost luată măsura sancționării contravenționale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1