Lemn confiscat la Tăuții Măgherăuș

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Sâmbătă, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş, au desfăşurat acţiuni cu efective mărite privind identificarea persoanelor care comit infracțiuni la regimul silvic și a celor care transportă ilegal material lemnos.

Aşadar, la ora 15.00, în localitatea Buşag, a fost oprită pentru control o autoutilitară care tracta o semiremorcă încărcată cu lemn. La volanul acesteia, poliţiştii au identificat un bărbat de 51 de ani din Seini. În urma măsurării materialului lemnos s-a constatat că şoferul avea peste 4 mc material lemnos în plus față de cantitățile înscrise în avize și 4,67 mc material lemnos, confiscat valoric, deoarece nu se regăsea și pe încărcătură.

Totodată, a fost oprit un alt şofer, de 28 de ani din Săbişa, care conducea o autoutilitară tractând o semiremorcă încărcată cu material lemnos, iar în urma inventarierii materialului lemnos au rezultat 7,65 mc material lemnos în plus față de cantitățile înscrise în avize, informează IPJ Maramureș.

Poliţiştii au luat măsura sancționării contravenţionale şi confiscarea materialului lemnos existent ilegal pe vehicule, care a fost predat reprezentanților Ocolului Silvic Tăuții Măgherăuș.

 ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *