Lemn confiscat in urma perchezitiilor de la Borsa, Moisei si Botiza. La cat se ridica prejudiciul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In cadrul dosarului penal in care s-au efectuat activitatile de perchezitie pe raza localitatilor Borsa, Moisei si Botiza la sediile unor firme si la locuintele unor persoane banuite de taiere fara drept si furt de arbori, politistii maramureseni in colaborare cu specialisti din cadrul Garzii Forestiere Maramures si a Directiei Silvice Maramures au identificat si inventariat peste 420 mc material lemnos, in cauza continuandu-se verificarile pentru a stabili legalitatea activitatii prestate in domeniul silvic.

In cadrul aceluiasi dosar penal, pana la momentul efectuarii perchezitiilor, s-a dispus confiscarea a peste 114 mc material lemnos.

De asemenea, cu ocazia activitatilor de perchezitie efectuate ieri, politistii au ridicat documente si inscrisuri, in vederea stabilirii starii de fapt, in cadrul dosarului penal, potrivit IPJ Maramures.

Activitatile de ieri s-au desfasurat intr-un dosar penal in care se fac cercetari pentru comiterea infractiunilor de taiere fara drept si furt de arbori, iar persoanele vizate ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 460.000 de lei, reprezentand valoarea materialului lemnos taiat ilegal.

Cercetarile continua sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1