Lemne in valoare de peste 300.000 lei confiscate de politistii maramureseni in primele noua luni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In primele noua luni din 2017, in domeniul silvic, structurile specializate ale I.P.J. Maramures au efectuat peste 750 de controale, din care 75% pe linia legalitatii transportului de material lemnos.

Au fost constituite 290 dosare penale privind infractiuni silvice si asociate, urmare a sesizarii din oficiu a politistilor sau a sesizarii acestora prin plangeri sau denunturi si au fost solutionate 231 dosare penale, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

De asemenea, a fost confiscata cantitatea de aproximativ 1.500 mc material lemnos in valoare de peste 300.000 lei si au fost aplicate pana la sfarsitul lunii septembrie 265 sanctiuni contraventionale la Legea nr. 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, in valoare de 754.000 lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. sc

    putin … f putin … cred ca s-au confiscat lemnele de la aia care nu au cotizat la partid sau unde trebuie … precis ca mai toate de la omul de rand nu de la aia care fura industrial … astia cu lemnele is un fel de Petrusca cu alcoolul … fac ce vor si cum vor si cand vor ca au in spate niste oameni de Partid care se asigura sa nu fie deranjati …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *