Leonardo DiCaprio a strans 40 de milioane de dolari pentru fundatia sa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

leonardo_dicaprioActorul american Leonardo DiCaprio a strans miercuri seara peste 40 de milioane de dolari pentru fundatia sa care se ocupa de protejarea ultimelor situri salbatice de pe glob, in cadrul unei receptii de caritate organizate la Saint-Tropez (Franta), a anuntat joi fundatia, citata de AFP transmite AGERPRES.

Fondurile au fost stranse printr-o licitatie ce a avut loc in micul port mediteranean francez, la care au fost scoase la vanzare, printre altele, bunuri din apartamentul actorului, ca tablouri de Warhol si Bansky, precum si o proprietate pe insula sa, Blakadore Caye din Belize. Aceasta din urma a fost cumparata de omul de afaceri american Tom Barrack, cu 11 milioane de dolari.

Un alt cumparator a achizitionat cu 1,1 milioane de dolari dreptul de a-l insoti timp de un an pe producatorul american Harvey Weinstein la diferite manifestari, printre care Festivalul de la Cannes. Un concert privat cu Elton John — prezent si el la licitatia de miercuri seara — a fost adjudecat cu 3 milioane de dolari.

‘Ne distrugem padurile, peisajele salbatice, ne poluam raurile si oceanele, supuse pescuitului excesiv; toate aceste ecosisteme nu numai ca gazduiesc biodiversitatea planetei noastre, dar fac si viata posibila aici. Sunt deosebit de mandru sa particip la o receptie care ne va permite sa facem mult pentru a proteja planeta’, a declarat in cadrul evenimentului Leonardo DiCaprio, citat intr-un comunicat al fundatiei sale.

La serata de gala au mai participat actritele Marion Cotillard si Kate Hudson, cantaretul John Legend si printul Albert de Monaco, transmite AFP.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2